Plåtslagare Stockholm

Letar du efter plåtslagare i Stockholm så har du kommit rätt. Oavsett om du behöver plåtarbete för ditt hem eller företag, har vi samlat en omfattande lista med professionella plåtslagare i Stockholm som är redo att ta sig an dina projekt. Vår målsättning är att förenkla din sökning och erbjuda dig tillgång till en kvalitativ databas med plåtslagare som har bevisad erfarenhet och expertis. Oavsett om du behöver takreparationer, hängrännor, eller andra plåtarbeten, är vår plattform din resurs för att hitta de bästa plåtslagarna i Stockholm.

Plåtslageri i Stockholm

Att hitta ett pålitligt plåtslageri i Stockholm kan vara en tidskrävande uppgift då det finns väldigt många plåtslagare i Stockholm. Vi har därför samlat några av de populäraste aktörerna i Stockholm för att göra det enkelt för dig att anlita en plåtslagare.

A&J Tak och plåt AB

På A&J Tak och plåt AB är de dedikerade till att erbjuda högkvalitativa plåtslagartjänster i Stockholm. Deras erfarna team av plåtslagare är specialiserade på att hantera allt från takrenoveringar till hängrännor och fasadplåtarbeten. Deras fokus på kvalitet och noggrannhet gör dem till en pålitlig partner för alla plåtarbetsbehov i Stockholm. Besök Aj-tak.se och upptäck varför de är en av de mest pålitliga plåtslagarna i Stockholm.

JW Plåtslageri AB

JW Plåtslageri är en expert inom plåtslageri i Stockholm. Med manga års erfarenhet och dedikation till kvalitet levererar vi skräddarsydda lösningar för ditt plåtarbetsprojekt. Oavsett om det handlar om takarbeten, fasadrenoveringar eller andra plåtbehov, kan du lita på dem. De är stolta över att vara en av de mest pålitliga plåtslagarna i Stockholm. Besök Jwplat.se för att få hjälp med ditt nästa projekt.

BTF Plåt

BTF Plåt är ett bra val av partner för professionella hantverkartjänster. De erbjuder ett brett utbud av plåtarbeten, från tak till fasader och mycket mer. Med deras erfarenhet och engagemang för kvalitet strävar de alltid efter att leverera de bästa resultaten. Oavsett om det är små reparationer eller stora projekt, kan du lita på att BTF Plåt har kompetensen att hantera det. Kontakta dem idag och låt oss ta hand om ditt plåtarbetsbehov.

P&B Plåtslageri AB

P&B Plåtslageri AB är ett etablerat plåtslageriföretag med lång erfarenhet inom branschen. De erbjuder deras kunder professionella plåtslagartjänster som täcker allt från takarbeten till fasadrenoveringar och mer. Deras dedikerade personal är känd för sin noggrannhet och skicklighet, och är redo att ta oss an ditt projekt med precision. Kontakta P&B Plåtslageri AB för pålitliga tjänster i Stockholm.

Vilka är de viktigaste faktorerna att tänka på när man anlitar en plåtslagare?

När man anlitar en plåtslagare är det viktigt att tänka på följande faktorer:

1

Kolla erfarenhet:

Se till att plåtslagaren har tillräcklig erfarenhet och kunskap för att kunna slutföra jobbet med hög kvalitet.

2

Ta referenser:

Fråga efter referenser från tidigare kunder för att se till att du gör ett välgrundat val när du anlitar en plåtslagare.

3

Checka kostnaden:

Innan du går vidare med anlitar-processen, försäkra dig om att du får kostnadskalkyl för jobbet och att det är en rimlig kostnad. Jämför gärna med andra företag.

4

Vilket material:

Försäkra dig om att plåtslagaren använder kvalitets-material och att de har rätt verktyg och utrustning för att slutföra jobbet.

5

Be om garanti:

Se till att plåtslagaren erbjuder garanti och ansvarar för alla arbeten som utförs.

Vad gör en plåtslagare?

Plåtslageri är ett hantverk som har gjort stål, aluminium och andra metaller till utseenden som inte bara är prydliga, men också fungerar.

De kan användas till saker som värmekanaler, takplåt, fasader, rengöringssystem och dolda rännor. En professionell plåtslagare är särskilt kunnig om olika metoder för att forma metaller och kan ofta skapa unika och intressanta designlösningar. Många plåtslagare är även kompetenta att utföra andra typer av stålarbete, som att svetsa, bocka, böja och kappning. Om du vill veta mer om plåtslageri rekommenderar vi att kolla på Teknikhandboken.se.

På vilket sätt ska man försäkra sig om att arbetet blir utfört på ett säkert sätt?

Plåtslagning kan vara farligt om man inte följer rätt säkerhetsåtgärder. Det är därför viktigt att man alltid anlitar en professionell plåtslagare som har rätt utbildning och certifikat att utföra jobbet. De bör också ha rätt skyddsutrustning för att förhindra skador på sig själva eller andra. Det är också viktigt att man väljer en plåtslagare som är medveten om de säkerhetssteg som krävs för att slutföra jobbet, och att de har rätt verktyg och utrustning för att slutföra jobbet. Det är också viktigt att man tar reda på om den plåtslagare man anlitar har giltig certifiering och försäkring, så att man kan känna sig trygg med att arbetet utförs på ett säkert sätt.

Vad kostar en plåtslagare i timmen?

Vad en plåtslagare kostar i timmen är olika beroende på jobbet. Generellt sett kan en plåtslagares timkostnad ligga någonstans mellan 500 och 900 kronor i timmen. Det är viktigt att notera att dessa priser bara är en uppskattning och det är alltid bäst att få en offert från en plåtslagare som tar hänsyn till dina specifika behov och krav. Det kan också vara bra att jämföra priser mellan olika plåtslagare innan du väljer vilken du ska anlita.

Bli plåtslagare

För att bli plåtslagare krävs det vanligtvis en yrkesutbildning som du kan genomföra på en gymnasieskola eller en yrkeshögskola. Under utbildningen kommer du att lära dig grunderna i plåtslageri såsom att arbeta med olika typer av plåt, hantera verktyg och maskiner, och att utföra olika typer av installationer och reparationer. Efter avslutad utbildning kan du söka jobb som plåtslagare eller välja att starta en egen verksamhet. Det är vanligt att arbeta med allt från tak- och fasadarbeten till installation av ventilationssystem och andra typer av specialiserade projekt. Det är viktigt att ha en god fysisk hälsa och vara beredd att arbeta utomhus i olika väderförhållanden eftersom plåtslagare ofta arbetar på höga höjder och i olika typer av miljöer.

hur mycket tjänar en plåtslagare?

Lönen för en plåtslagare kan variera beroende på faktorer som geografisk plats, arbetslivserfarenhet, specialisering och typ av arbete. Generellt sett kan en plåtslagares månadslön ligga någonstans mellan 25 000 och 35 000 kronor i Sverige, men det kan också vara högre eller lägre beroende på ovanstående faktorer. Enligt Ratsit ligger medellönen för plåtslagare i 2023 på 31 300 kr. Det är viktigt att notera att dessa lönesiffror bara är en uppskattning och kan variera beroende på den specifika situationen.