Fasadtvätt Göteborg

En ren fasad höjer värdet på din fastighet. Vi arbetar med Ultra-rent vatten

För att du ska få en aha-upplevelse vad Ultra-rent vatten är det enklaste att vi börjar med ett exempel ur det verkliga livet; många av er har erfarenhet av att när ni har tvättat bilen och spolat rent den med tappvatten via vanlig trädgårdslang, och om ni inte torkat torrt med sämskinn, så har vattnet självtorkat och lämnat fula vita fläckar/rinningar efter sig.

Inte alls kul. Det är främst kalket i vattnet som ställer till det.

Ifall en vatten-enhet (avjoniseringskärl) hade använts kunde bilen självtorka utan några några som helst kvarvarande vita fläckar. Bilen hade varit ren och fin. Inget kalk = inga vita fläckar. Kontakta oss om du vill ha hjälp med fasadtvätt i Göteborg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Andra användningsområden inom rengöring

Ultrarent vatten-tekniken kan med fördel användas inte bara vid fönsterputs och fasadtvätt utan även inom annan typ av rengöringsobjekt såsom utomhusskyltar, busskurer, båtar, husvagnar, kapell och flaggstänger. Vi utför även dessa tjänster i Göteborg.

Sammanfattningsvis är fördelarna med rent vatten-tekniken flera som ex:

• Vi står på backen och jobbar. Inga stegar innebär ingen risk för fallolyckor • Ultrarent vatten är just – rent vatten – vilket är bra för miljön och skadar inga växter. • Inget behov av att hyra dyra lifta eller ställningar

 Boka en kostnadsfri besiktning gällande fasadtvätt i Göteborg


Information

Besöket gällande fasadtvätt kostar ingenting. Vi kontrollerar ditt din fastighet och fastställer vilken typ av mossa, alger eller annan påväxt din fastighet besväras av.

Utifrån denna besiktning bestämmer vi behandlingsmetod och ger ett kostnadsförslag.

Inget köpkrav.

När vi fått din bokning så kontaktar vi dig och bestämmer en dag som passar dig att vi kommer och utför en besiktning av din fastighet.

Ring oss

Du kan givetvis ringa oss direkt på telefon – 

0721 – 77 66 83