Måleri Göteborg

Oavsett om det är färgflagning, rötskador eller att det är dags att renovera så har du upptäkt ett behov av underhåll av din fastighet så tveka inte att ta nästa steg redan idag och kontakta oss om du är intresserade av våra tjänster inom Måleri i Göteborg. Det viktigaste skyddet av din fasad är husfärgen. 

Vid platsanalys går vi igenom önskemål och vi ger gärna goda råd och idéer till våra kunder för här ska vi tillsammans skapa ett långsiktigt samarbete och utföra en målning som uppfyller våra egna högst ställda krav på hur arbetet ska utföras och resultatet.

Varje kund ska känna trygghet i sin relation med oss och vi har ett välutvecklat nätverk av kunniga hantverkare inom Måleri runt om i Göteborg som ser till att du som kund får hela ditt arbete utfört med bara en kontakt. Detta för att du aldrig ska behöva ringa runt till flera olika personer.

Vi utför en besiktning av din fastighet utan någon kostnad. Vi ger dig sedan ett prisförslag som du kan ta ställning till. Boka en kostnadsfri besiktning här nedanför. Vi ser fram emot att höra i från just dig och få höra hur vi kan hjälpa dig med just målningen.

Vi har som målsättning att vara bäst på måleri i Göteborg.

Du som kund är det viktigaste vi har och det är därför vi är så måna om att du ska vara nöjda med vårat arbete.

Se även våra tjänster inom Måleri på Tak

 Boka en kostnadsfri besiktning av ditt tak eller fasad


Information

Besöket kostar ingenting. Vi kontrollerar ditt din fastighet och fastställer vilken typ av mossa, alger eller annan påväxt din fastighet besväras av.

Utifrån denna besiktning bestämmer vi behandlingsmetod och ger ett kostnadsförslag.

Inget köpkrav.

När vi fått din bokning så kontaktar vi dig och bestämmer en dag som passar dig att vi kommer och utför en besiktning av din fastighet.

Ring oss

Du kan givetvis ringa oss direkt på telefon – 

0721 – 77 66 83